Facem comerțul online ușor
și profitabil pentru tine

Oferim soluții complete pentru toate nevoile tale de magazin online, fie că vrei să începi de la zero sau să optimizezi site-ul existent.

De ce să alegi colaborarea cu noi?

Clienții noștri

Companii care au avut încredere în serviciile noastre

VÂNZARE PRODUSE / SERVICII

Magazin online

Pachet Basic

woocommerce-negative logo

6990 Lei

Ideal pentru începători, oferind un magazin simplu și funcțional pentru un număr inițial de produse.

Pachet PRO

woocommerce-negative logo

8990 Lei

Avansați la nivelul următor cu funcționalități extinse și design personalizat, potrivit pentru dezvoltarea afacerii tale online.

Pachet PERSONALIZAT

woocommerce-negative logo

Personalizat

Soluție unică și adaptată nevoilor tale, fără limite la numărul de produse, pentru o prezență online de excepție.

Realizăm soluții web personalizate: Fiecare proiect, o poveste de succes

Procesul dedicat afacerii tale

Procesul nostru

1

Comunicăm și înțelegem nevoile tale

La început, stabilim o comunicare deschisă și ascultăm cu atenție pentru a înțelege nevoile tale. Identificăm obiectivele și așteptările tale pentru a construi o soluție personalizată.

Creăm soluția personalizată

Următorul pas implică dezvoltarea unei soluții care se potrivește perfect cu brandul și viziunea ta. Lucrăm la design și funcționalități adaptate pentru a transforma viziunea ta în realitate.

 2 

 3 

Testăm și perfecționăm cu atenție

După dezvoltare, nu trecem mai departe fără a testa și verifica cu atenție fiecare aspect al soluției pentru a ne asigura că totul funcționează perfect. Lucrăm cu rigurozitate pentru a oferi o experiență impecabilă clienților tăi online.

Suntem aici pe termen lung pentru succesul tău

După lansare, suntem alături de tine pe termen lung, oferind suport și resurse pentru dezvoltarea continuă a afacerii tale online.

Colaborăm strâns pentru a asigura succesul pe termen lung și pentru a te ajuta să atingi obiectivele tale de afaceri.

 4 

Intrebări și răspunsuri

Durata poate varia în funcție de complexitatea proiectului, dar în general, putem dezvolta și lansa un magazin online în câteva săptămâni pentru a vă aduce online cât mai repede posibil.

Da, ai posibilitatea să adaugi și să gestionezi produse noi pe măsură ce afacerea ta crește. Suntem aici să îți sprijinim în dezvoltarea continuă a magazinului tău online.

Toate site-urile noastre sunt create pentru a fi responsive, asigurându-se că magazinul tău va arăta și se va comporta perfect pe orice dispozitiv.

Suntem dedicați securității online și implementăm protocoale stricte de securitate pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților, inclusiv SSL și actualizări de securitate regulate.

Platforma noastră vine cu instrumente puternice de gestionare a comenzilor și a inventarului, astfel încât să puteți urmări și gestiona ușor fiecare aspect al afacerii tale online.

Pentru o evaluare precisă a costurilor, vă invităm să ne contactați și să ne furnizați mai multe detalii despre afacerea ta și obiectivele tale online. Vom dezvolta o ofertă personalizată adaptată nevoilor tale.

Intră în comunitatea noastră de succes

Fii la curent cu noutățile digitale!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi sfaturi, ghiduri și informații valoroase direct în inbox.

ro_RO