Facem comerțul online ușor
și profitabil pentru tine

Oferim soluții complete pentru toate nevoile magazinului tău online, fie că începi de la zero sau optimizezi un site existent.

De ce să alegi colaborarea cu noi?

Clienții noștri

Companii care au avut încredere în serviciile noastre

VÂNZARE PRODUSE / SERVICII

Magazin online

Pachet Basic

woocommerce-negative logo

9990 Lei

Ideal pentru începători, oferind un magazin simplu și funcțional pentru un număr inițial de produse.

Pachet PRO

woocommerce-negative logo

14990 Lei

Avansați la nivelul următor cu funcționalități extinse și design personalizat, potrivit pentru dezvoltarea afacerii tale online.

Pachet PERSONALIZAT

woocommerce-negative logo

Personalizat

Soluție unică și adaptată nevoilor tale, fără limite la numărul de produse, pentru o prezență online de excepție.

Realizăm soluții web personalizate: Fiecare proiect, o poveste de succes

Procesul dedicat afacerii tale

Procesul nostru

1

Comunicăm și înțelegem nevoile tale

La început, stabilim o comunicare deschisă și ascultăm cu atenție pentru a înțelege nevoile tale. Identificăm obiectivele și așteptările tale pentru a construi o soluție personalizată.

Creăm soluția personalizată

Următorul pas implică dezvoltarea unei soluții care se potrivește perfect cu brandul și viziunea ta. Lucrăm la design și funcționalități adaptate pentru a transforma viziunea ta în realitate.

 2 

 3 

Testăm și perfecționăm cu atenție

După dezvoltare, nu trecem mai departe fără a testa și verifica cu atenție fiecare aspect al soluției pentru a ne asigura că totul funcționează perfect. Lucrăm cu rigurozitate pentru a oferi o experiență impecabilă clienților tăi online.

Suntem aici pe termen lung pentru succesul tău

După lansare, suntem alături de tine pe termen lung, oferind suport și resurse pentru dezvoltarea continuă a afacerii tale online.

Colaborăm strâns pentru a asigura succesul pe termen lung și pentru a te ajuta să atingi obiectivele tale de afaceri.

 4 

Intrebări și răspunsuri

Durata poate varia în funcție de complexitatea proiectului, dar în general, putem dezvolta și lansa un magazin online în câteva săptămâni pentru a vă aduce online cât mai repede posibil.

Da, ai posibilitatea să adaugi și să gestionezi produse noi pe măsură ce afacerea ta crește. Suntem aici să îți sprijinim în dezvoltarea continuă a magazinului tău online.

Toate site-urile noastre sunt create pentru a fi responsive, asigurându-se că magazinul tău va arăta și se va comporta perfect pe orice dispozitiv.

Suntem dedicați securității online și implementăm protocoale stricte de securitate pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților, inclusiv SSL și actualizări de securitate regulate.

Platforma noastră vine cu instrumente puternice de gestionare a comenzilor și a inventarului, astfel încât să puteți urmări și gestiona ușor fiecare aspect al afacerii tale online.

Pentru o evaluare precisă a costurilor, vă invităm să ne contactați și să ne furnizați mai multe detalii despre afacerea ta și obiectivele tale online. Vom dezvolta o ofertă personalizată adaptată nevoilor tale.

Intră în comunitatea noastră de succes

Fii la curent cu noutățile digitale!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi sfaturi, ghiduri și informații valoroase direct în inbox.

ro_RO